fredag 20 november 2009

Vem är du?

Så här i mammaledighetens tid hänger jag en del på sö intörnett. Nu har mina pengar tagit slut pga Traderamissbruk så nu måste jag hitta andra sätt att fördriva tiden, förutom att amma. Och det känns som sö intörnett har tagit slut. (läs: jag är helt värdelös på datorer och vet knappt hur man googlar eller hittar intressanta bloggar. Det enda jag är bra på är att hitta ovanliga diagnoser som jag blir helt övertygad om att mina barn lider av. Jag är också ganska bra på att helt okritiskt köpa allt som står i artiklar osv, vilket har gjort att Magnus aldrig tror på mig när jag säger att jag har fakta och bevis för det jag säger. Jag är också, som sagt, rätt bra på att göra av med pengar).

Kan du hjälpa mig?
Jag skulle vilja veta:
Vem är du som läser min blogg? Kort beskrivning av dig, typ ålder, yrke, civilstånd, barn, allt som Du vill dela med dig av, om dig.
Hur hittade du hit?
Har du en egen blogg? Adress?
Vilka andra bloggar läser du?
Bloggrekommendationer?
Andra rekommendationer? Som inte innebär pengasvinn.

Tackar ödmjukast för Din tid!
Sofia


En liten bild på min nya kille

10 kommentarer:

Heidi sa...

Vem är du som läser min blogg?
Heidi, 23 år, gift med mannen i mitt liv, fick två barn på köpet och tillsammans har min man och jag en son, Elias snart 2 år. Kämpar på så gott det går som mamma och bonusmamma :-)

Hur hittade du hit?
Har följt din blogg en längre tid så jag minns inte :-(

Har du en egen blogg? Adress?
www.heidihoo.se

Vilka andra bloggar läser du?
Mest kompisars bloggar. Ett bra sätt att ha koll på vad vännerna gör om man inte hinner höras så mycket. Och självklart Katrins blogg: http://www.finest.se/katrin

Bloggrekommendationer?
Finns maaassor. Beror lite på vad man är intresserad av :-) så har inga att rekommendera, får återkomma om jag kommer på några bra!

Söt kille! Vilka smajlgropar! :-) Har sett att storebror har såna med - superdupersött!

Skalmans mamma sa...

Halloj!
Jag är 35, gift och har två underbara barn. Minstingen är flerfunktionshindrad.

Vet inte riktigt hur jag hamnade på din sida men antagligen trillade jag in från nån annan funkis-förälders sida.
Jag bloggar själv på:
www.matochsovklockan.blogspot.com

Läser mest funkis-bloggar men också några kompisars bloggar.
Gillar Honungspojken och cpmamman.
Ha en skön helg!
Kram

Jenny sa...

Vilken kul grejj!

Jag vet en hel del om dig men du vet inget om mig som läsare, jag tycker detta va en jättesmart ide.


Jenny heter jag och är 28 år. Bor med min man och vår son, Fabian 6 månader, i ett höghus i en stor stad på bästkusten.

Jag fick ett sjuktbarn, han var frisk i 40 minuter, sedan dess har jag haft en sjuk son. Det tog lång tid innan jag accepterade honom, vet inte om jag har gjort det än men försöker i alla fall älska honom.
Han har ett syndrom som vi inte vet så mycket om. Det finns 70 stycken i hela världen och bara en i Sverige (Fabian) med Peters Plus syndrom. Bloggar på: http://mittspeciellabarn.blogspot.com

Förutom din och honungspojkens blogg så följer jag http://katie-cameronfamily.blogspot.com/ en amerikansk blogg om en kille som också har Peters Plus Syndrom. Och kollar runt på lite olika andra bloggar med.

Jag sökte efter andra föräldrar som har barn som är annorlunda. Då kom din blogg upp. Den har hjälpt mig mycket.

Mitt tidsfördriv på nätet, förutom att blogga och läsa bloggar, är Facebook. Där snackar jag både med vänner och spelar gratis spel…

Tack för en underbar och levande blogg.

Kram kram

Heson sa...

Jahaja...var börjar man? Helena alias Heson här! Du vet, jag som har en så snygg man ;-) (och det var HELT ok att du skrev det, fast jag inser nu att det inte var så smart av mig att visa inlägget för mannen i fråga, men det är en annan historia!) Jag snart 35, gift och har två barn som är 9 och 5 år. Jobbar som webbdesigner och utvecklare på mitt och min mans företag och har så gjort sedan 1996. Bor i ett rött hus med vita knutar på en kulle i Söderhamn. Hittade faktiskt hit tack vare Heidi (som skrivit här ovanför), men när det var har jag ingen aning om. Länge sedan i alla fall.

Bloggar själv på http://hesons.blogg.se och där finns det även länkar till mina favoritbloggar (även om listan är dåligt uppdaterad). Gillar glada bloggar, men så blir det såklart en del webbdesignbloggar och annat också.

Och nu tänker jag genast logga in på min blogg och göra precis som du! Perfekt sätt att (förhoppningsvis) få lite koll på vem som läser.

Keep on blogging :-)

Anonym sa...

Då ger jag mig också till känna då...
Zoohaj 32år. Bor i 1930tals hus i skåne med min man och min son och med bebisen i magen. Är utbildad lärare och jobbar på en högstadieskola.

Jag hittade hit från amiljeliv där jag följt dig. Min son kom också i v 29-1 pga av att jag var sjuk under i princip hela graviditeten, vilket i efterhand har visat sig var havandeskapsförgiftning.

Har egentligen ingen egen blogg men bloggade lite grann på familjeliv om den jobbiga tiden innan sonen kom och den dryga tiden på neonatal.

Följer kompisarnas bloggar för att ha lite koll på läget. Hittar ibland andra bloggar jag följer lite sporadiskt.

Kul att det gick så bra med tvåan... gjorde att jag vågade tro att bara föra att första graviditeten går kasst innebär det inte att andra också måste göra det. Nu är jag i v. 32 och mår fortfarande bra.

/M

hjon sa...

Jon. Norrlänning som bodde i Uppsala men nu i exil i Borås. Pappaledig brevbärare, 31 år, gift och 15 månader gammal son. Bekant med din Magnus genom musiken.

Hittade hit via Ninas blogg. Har två bloggar som jag inte skriver så ofta på, du hittar dem under min
profilsida (klicka på namnet).

Kompisars bloggar (har länkar från min egen), Kanonmat och enstaka inlägg från andra som dyker upp i Google om man söker på olika ämnen. Annars är det mycket Facebook på min datortid, spelade mycket Betapet förut men det är svårt med barn som inte tar hänsyn till att man spelar under tidspress. Mahjong Solitaire är ett hett tips.

Linda sa...

Vem är jag som läser din blogg?
Jag heter Linda, är 31 år, singelmamma med flerfunktionshindrad dotter på fyra år. Hon har ett ovanligt syndrom som heter Deletion 13q... Jag jobbar som hennes personliga assistent, och när andra assistenten jobbar och jag är ledig (känns fortfarande konstigt att säga så när man jobbar med sitt eget barn, haha... ) blir det mycket ritat, målat och pysslat + en hel del internet... :)

Hur hittade jag hit?
Jag vill minnas att det var genom en annan blogg... eller hur var det nu? Jag är senil. :)

Har jag egen blogg?
http://sirismamma.blogspot.com

Vilka andra bloggar läser jag?
Kompisars och lite blandade nördars med liknande intressen som mina... åsså Honungspojken! (tack för tipset om den!) :)

Bloggrekomendationer?
Oj, det finns så mycket, beror på vad man är intresserad av! :)


Tack för en fin blogg! :)
Kram

Linda

LM sa...

Hej!
Första gången jag besöker din blogg idag...
Är 29, bor i norra (eller geografiskt sett i mitten) av Sverige med min man och son. Han är 15 månader (drygt) och vi har nyss fått veta har en cp-skada (syrebrist och akut snitt...) så jag sitter på nätet och läser bloggar och snyftar (eller ler) åt alla historier. Tack alla som bloggar - det hjälper mig att bearbeta sorgen över diagnosen. Det är skönt att veta att det finns fler med annorlunda liv framför sig.

Mitt bloggtips är att gå via länkar på bloggar du redan läser. Det var nog så jag hittade din.

Gudrun sa...

Hej!

Jag heter Gudrun, är en annan av dina läsare. Har tre barn varav en flicka med cp-skada och hörselnedsättning.

Tycker att dina inlägg har en skön,osentimental stil som jag gillar. För övrigt följer jag paint it black,
http://malningar.blogspot.com/

Tack för att du delar med dej.

Varma hälsningar.

mellanbarnet sa...

# 29, sambo, forskare, 1 barn, har läst här sedan i somras men är dålig på att kommentera...

# Hittade hit via Kängurupappan (och tips från hans fru)

# http://mellanbarnet.wordpress.com

# Kängurupappam, Ketchupmamman, Skriet från Kärnfamiljen, Akan-Kakan, Onekligen, Johanna i Jakan mfl - googla, eller kolla länkarna till höger på min blogg

# Andra rekommendationer? Fortsätt blogga, det är både roligt, träffsäkert och intressant att läsa!