måndag 7 juni 2010

Summering.

Jag vet att jag borde skriva en rad eller så. Men jag vet inte riktigt var jag ska börja. Eller sluta.
Jag jobbar lite igen. Magnus är pappaledig. Vilhelm började krypa. När jag var på jobbet. Jag missar min bebis utveckling. Jävla skit. Idag försökte han ställa sig upp mot en snurrande barstol. På stengolvet. CLIFFHANGER. Det gick bra, kanske för att jag blundade hårt och skrek nåt paniskt åt Magnus. Om att han är helt värdelös på att hålla koll. Eller så.
Noel säger en massa roliga saker, sådär så att man kiknar av skratt. Men jag kommer inte ihåg en enda mening. Han kan numer ALLA bilmärken. Och var bilarna kommer ifrån. Okej att det är jobbigt med autismen och så, men om det ska gå åt det här hållet och med den här farten, ja då tror jag på framtiden. Han kan till och med skilja på Honda och Huyndai. Det kan inte jag. Är det skillnad?
Han blir allt säkrare på att gå. Han har blivit styv i korken. Han ska klättra upp på allt. Med sina stela ben. Det har hänt ca en miljon gånger att jag dör chockdöden. Men han reder ut de flesta situationer.
Han har blivit rädd för myggor.
- NEEEJ, INTE skriker han när han ser en och så håller han för öronen och blundar. Inte speciellt effektivt. Och myggor, gott folk, det finns det gott om vid Rucklet.
Jag glömmer varje höst att med sommar kommer inte bara sol och värme. Då kommer det plågoandar i alla former. Speciellt på landet.

Snart kommer bloggandet igång igen. Men nu måste man passa på att göra annat, när kidsen somnat. Hänga på balkongen till exempel. Eftersom vi numer har en. Som är allra finast. Näst efter Celinas.
2 kommentarer:

Anonym sa...

Balkongen ser väldigt trivsam ut tycker jag allt.
/Svägerskan K

Evelina sa...

Superfin balkong!