onsdag 9 september 2009

Klart

Vi har jämfört och valt mäklare.
Vi har också lagt ett så högt bud på huset att vår smärtgräns är nådd.
Vi har gjort klart allt småfix i lägenheten inför en kommande visning.
Så idag skriver vi avtal med mäklaren som ska sälja vår lägenhet. Idag hoppas vi, genom att vi chockhöjde budet, att vi slår ut alla andras intresse för huset. Och idag hoppas vi att vi föder barn.
Eftersom det är 090909.
Magiskt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så skönt att veta att det inte bara är vi (läs jag) som stressar fram små barn...
Fick efter viss tvekan ok att jobba den här veckan. Jag håller tummarna för att i får huset. Finns det på Hemnet?

/A-S

Sofia sa...

Stress verkar inte bita... denna gång. Noel var däremot inte så svår att stressa ut.
Mäklaren hörde precis av sig och meddelade att "de andra" har lagt 50.000 över vårt bud. Så det sket sig.
Men det finns andra hus! Nu är ju allt annat förberett. Så det är bara att leta vidare. Det var nog en mening med det här. Eller nåt.

Tänk va! Att bebisar och blodtryck håller sig där de ska. Ta det lugnt på jobbet och öva på att andas in genom näsan och ut genom munnen. Nu är det faktiskt snart dags. På riktigt!

Annikan sa...

Gogogo!

Evelina sa...

Synd med huset! Men det kan ju bara betyda att att ni ska ha annat för er än att shoppa hus, typ föda barn idag eller så!
Kram på dig!

Heson sa...

Nu är det visst läge för att hålla tummarna. Både för bäbisar och lägenheter.
Jag sätter genast igång :-)

Sofia sa...

Bebis kanske är på g... har diffus värk i nedre delen av magen och mer tryck nedåt... Och bebisen är lite lugnare än vanligt. Men jag har svårt att tyda signaler, om det nu är signaler...
Sen fick vi lite bidrag från oväntat håll så vi har faktiskt bjudit över igen, så nu har vi högsta budet. Man kanske kan köpa hus och föda barn samtidigt iaf? Fan, jag är ju kvinna!

Anonym sa...

Wohoo vad kul! Jag håller tummarna för hus o bebis. Hoppas bara att vår bebis också vill komma. Jag känner inga signaler eller tecken, vet ju iofs inte ens vad jag ska leta efter. Hmpf! Det är slut med hissåkande iallafall. Chefen ska ha med sig fika min sista dag (fredag) och ska säkert hålla ngt jobbigt smörigt tal, så jag hoppas innerligt att det satt igång innan...
/A-S