tisdag 27 oktober 2009

Erkännande

I helgen hade vi vårt mesta lågvattenmärke hittills. Jag och Magnus alltså. Vi tog ungarna med oss ut till stugan (som ju egentligen är ett skabbigt fritidshus i ett skabbigt white trashfritidshusområde). Stugan, som jag ändå gärna vill kalla den eftersom det låter så gulligt, har vi förminskat lite genom att sätta igen ett par dörröppningar med isolering och åldersbeständig plast. Detta för att kunna hålla värmen inomhus då stugan är ett oisolerat 90 m2 stort spektakel utan uppvärmningskälla (läs kamin). Så nu består det endast av 2 sovrum, kök, badrum och stor hall. Och fyra oljeelement. Detta räcker ju såklart inte. Så vi stängde in oss i ena sovrummet eftersom Magnus lassat upp ett tjockt lager isolering på vinden ovanför detta rum och därmed stannar ju värmen kvar lite bättre.
Och där satt vi hela lilla gulliga familjen och tittade på Dansbandskampen. Vilhelm hängde som vanligt i en bröstvårta. Noel var lugn. ICA- pizza och lördagsgodis. Och orange läsk. Med socker i. Släckta lampor och tända värmeljus. Duntäcken och många kuddar.
Fatta vad äckelmysigt.
Fatta vad svennebanan.

Skämskudde

6 kommentarer:

Evelina sa...

Låter kanonmysigt ju! Svenne-banan-kärlek går man långt på!

Frida sa...

Åh, lät ju helt underbart! Jag vill också!

Är det förresten ok att jag länkar till dig från min blogg?

Anonym sa...

Jag tycker också att det låter mysigt! Vi hade det långt från så mysigt då Henrik var arg som ett bi för att Sirius åkt ur Superettan... By the way så vill vi hitta ett datum för attfå utfodra er. Nov är kört för oss... Hur ser helgerna i dec ut för er? /A-S

Sofia sa...

Frida: Om jag får länka till din?

Sofia sa...

A-S: Hela december är tom än så länge, förutom den 24:e och den 31:a. Så det är bara att boka in.

Linnea sa...

Allt lät mysigt och avundsvärt, förutom..dansbandskampen! wtf?!