fredag 28 november 2008

Utmanande

Jag har blivit utmanad. Av Nina. Jag måste av princip anta utmaningen.

Följande gäller alltså;

"De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar."

1. Jag har ett unibrow. Alltså att båda mina ögonbryn växer ihop till ett enda långt om jag inte trimmar. Typ 2 ggr om dagen. Jag är superhårig överallt, mustasch och hela skiten.

2. Jag älskar skvallertidningar. Ju smaskigare desto bättre. Därför vinner jag alltid TP nöjesedition, som vi har hemma. Nu har jag tyvärr legat av mig lite, är inte helt uppdaterad om vem som ligger med vem och vilken kille ensam mamma söker- Anette verkligen valde.

3. Jag är ett STORT Leonardo DiCaprio-fan. Jag älskar allt han gör, kan se hans filmer om och om igen. Jag älskar Leo. I ett annat liv är jag helt övertygad om att han och jag kommer att gifta oss.

4. Jag gillar sån där mat som alla andra kräks av. Isterband, pölsa, kroppkakor, you name it. Jag är husmanskostens drottning. Men lever, oavsett form, kommer inte in i min mun.

5. Jag är ruskigt slarvig och äcklig. Jag ger bara sken av att jag inte är det. Min mamma kallar mig för en sanitär olägenhet. Jag hade t. ex. aldrig lust eller ork eller något att gå ut med soporna när jag precis hade flyttat hemifrån, så jag slängde ut dem på balkongen. Mitt i sommaren. Mums. Jag har blivit bättre, nu städar jag ibland och skäller på Magnus om han stökar till. Men egentligen är det jag som är den lortiga av oss.

6. Jag är barnsligt förtjust i gamla tanter och farbröder. Det var därför jag blev sjuksköterska. För att kunna ta hand om alla gulliga sådana. Den äldre generationen rules!

7. Jag är mycket egoistisk. Ofta, men inte alltid. Jag månar alltid om mina nära och kära, men det gör jag nog för min egen skull. Jag gillar att få cred.

Jag har inte så många kompisar som bloggar, så jag vet inte riktigt vilka jag ska utmana...
Evelina är ju självklar, Celina kanske och hennes Martin. Sedan naturligtvis Henrik om han är intresserad och Linda. Thats all.
Fan, varför är det så få som bloggar?

3 kommentarer:

Lycklig tvillingmamma! sa...

Jag ska verkligen försöka att anta utmaningen...i morrn,är så fantastiskt bakfull idag.
Kram kram från blivande nykterist..någongång..

celina sa...

Haha! GRYMT bra fakta.

ELL sa...

Såg utmaningen, väntar på inspiration(=tid&ork) att skriva :)
Krama den lilla godingen du har där hemma från Ella och mig.
(Noel alltså :) )